П`ятниця, 2024-05-03, 6:42 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Вітаємо Вас на сайті Вербовецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Блоги вчителів
Наша школа на Facebook
Наша адреса
Наша адреса Вербовецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лановецької міської ради, Кременецького району, Тернопільської області вул. Шевченка 38, с. Вербовець, Кременецький район, Тернопільська обл. Тел. 4-45-40 e-mail Verb_zosh@ukr.net

Новини

Жива і вічна рідна мова

Тиждень української мови проведено у закладі освіти: святкова лінійка, флешмоб "А слово... це", участь у радіодиктпнті національної єдності, І етап конкурсу знавців рідної мови імені П. Яцика, виступи шкільних акторів "сучасні проблеми української мови", фотоквест "Пізнай рідну мову", конкурс стінівок. завершальним акордом стала мовознавча пізнавально-розважальна гра "Хто зверху?"

      

 

 

У Вербовецькому ЗЗСО 15 жовтня відбувся вечір " Козацькі розваги " , присвячений ДНЮ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ.

    

    

Свято для учнів початк ової школи «Посвята в козачата»

   

     

 

У Вербовецькому ЗЗСО відбувся захід вшанування пам'яті воїнів УПА, які віддали своє життя за незалежність нашої України.

  

 

 

У Вербовецькому ЗЗСО відбулася посвята учнів 5 класу у козаки.

  

    

 

ДЕНЬ НАВПАКИ або УЧНІ ТАКОЖ УМІЮТЬ НАВЧАТИ.

     

    

 

День вчителя. Дякуємо нашим учням за свято.

    

    

 

У Вербовецькому ЗЗСО щорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек.

  

  

 

Урок пам'яті "Історія Бабиного Яру як попередження людству" проведено у Вербовецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

  

  

 

У нашій школі відбулися вибори лідера учнівського самоврядування. За результатами підрахунку голосів першість здобув Гуменюк Віталій . Бажаємо новообраному президенту та його команді натхнення, наполегливості та успіхів на цій почесній та відповідальній посаді!

    

 

 

Миру - ТАК! Війні - НІ! Хай буде спокій на землі!

   

 

 

День українського кіно. Молодші школярі мали змогу переглянути дуже цікавий український , фантастичний фільм про пригоди хлопчика та його собаки - супергероя.

  

 

 

До міжнародного дня грамотності у Вербовецькому ЗЗСО відбулася "Битва поколінь" . У грі мірялися своїми знаннями вчителі та учні 11 класу.

  

 

Знову вересень покликав нас за парти....

     

 

 

4 червня учні закладу освіти побували на екскурсії в Дубенському замку та Рівненському зоопарку. Було цікаво та весело!

    

У Тернопільській обласній філармонії дивилися оперу "Наталка Полтавка"

 

Останній навчальний день-квест "Лісовий розмай"

    

 

І продзвенів дзвінок останній...

  

 

Фотомиті зі свята вишиванки у закладі освіти. 

14 травня на базі Лановецького ЗЗСО №2 відбувся міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). 
За результатами змагань  наша команда "Джура" здобула ІІІ  місце, а команда "Сокіл" - ІІ призове місце. 
Вітаємо наших "джур" та "соколів" з прекрасним результатом.
 ВИ - НАЙКРАЩІ! Дякуємо за достойний виступ учням та вчителю Андрію Мамчуру. Гордимося вами!

             

До дня пам'яті і примирення та дня перемоги над нацизмом проведено урок звитяги "Ми пам'ятаємо... Ніколи знову" 

 

Прощавай, Букварику!

Ось і попрощалися з Буквариком наші першокласники. Нових вершин вам, любі школярики!

 

 

День цивільного захисту! 

У Вербовецькому ЗЗСО І-ІІІ ст. пройшов день цивільного захисту. Протягом дня було проведено уроки безпеки, зустріч з працівниками газової служби, ігри. На завершення вчителем основ здоров'я Русланом Володимировичем Герасимчуком було проведено майстер - клас "Гасіння пожежі вогнегасником". Нехай ніколи і ні з ким не трапляються погані події. ​​​​​​

 

Наша школа - наш дім! 

22 квітня учнівський та педагогічний колективи презентували роботу закладу, провівши День відкритих дверей. 

 

Олімпійське лелеченя! 

13 квітня на базі Лановецького закладу загальної середньої освіти І - ІІІ ступенів відбувся І етап спортивно - масового заходу серед дітей та юнацтва "Олімпійське лелеченя". Команда нашої школи здобула ІІ місце. Щиро вітаємо наших "олімпійців". 

Ви - наша гордість! 

13.04.2021 року відбулося нагородження переможців Чемпіонату Західного регіону України із баскетболу - БК "ВЕРБОВЕЦЬ" 

12 квітня учні відзначили День космонавтики. На уроках - мандрівках "Дорога в космос" (5-7,9-11класи) школярі ознайомилися з історією космонавтики, її творцями, розкрили роль українських вчених у розвитку космонавтики. 

Спорт - це здоров'я! 

Проведено товариський турнір з волейболу та баскетболу, присвячений Всесвітньому дню здоров'я. У змаганнях взяли участь три команди : дві команди старшокласників (хлопці, дівчата) та команда педагогів. Перемогу здобула команда вчителів, друге місце - команда хлопців, третє у дівчат. Бажаємо всім бути здоровими! 

ВІТАЄМО БК "ВЕРБОВЕЦЬ" із ПЕРЕМОГОЮ!!! ГОРДИМОСЯ! РАДІЄМО! Віримо в наступні перемоги! ВИ - НАЙКРАЩІ!

БК "ВЕРБОВЕЦЬ" — переможці Чемпіонату Західного регіону України із баскетболу

27-28 березня у м.Луцьк відбувся фінальний тур Чемпіонату Західного регіону України із баскетболу серед юнаків 2006 р.н. і молодше у дивізіоні B.

Участь у фінальних іграх взяли команди зі Львова, Луцька,Тернополя та команда Лановецької громади БК "ВЕРБОВЕЦЬ".

За результатами змагань наша команда у першій грі здобула перемогу у команди зі Львова з рахунком 36:27.

У наступній грі з командою із Тернополя перемогли також вербівчани із рахунком 45:40.

У фінальній грі за перемогу змагалися команда м. Луцьк та с. Вербовець Лановецької громади. Із рахунком 43:48 перемогу здобули наші баскетболісти, ставши переможцями Чемпіонату Західного регіону України серед юнаків 2006 р.н. і молодше.

Вітаємо наших чемпіонів та бажаємо перемоги на всеукраїнському рівні! Лановецька громада пишається баскетбольною командою "Вербовець" та їх тренером Андрієм Мамчуром!

  

Атестація - крок до майстерності вчителя

26 березня проведено творчий звіт вчителів, котрі атестувалися в цьому навчальному році, та засідання атестаційної комісії. Вітаємо із закінченням чергової атестації!

     

Проведено процедуру самооцінювання освітньої роботи закладу освіти за напрямком "Педагогічна діяльність працівників закладу освіти"

    

Засідання літературної студії "Дивослово" на тему "Життя іде і все без коректур", приурочене 91 річниці від дня народження Ліни Костенко

  

ВІТАЄМО

екологічну агітбригаду "ДЗВІН" із зайнятим ІІІ місцем у міському етапі Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» на тему "Атака вірусів. Врятуй планету". МОЛОДЦІ!

"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА"

Шевченкове свято в школі

    

"СОНЯШНИК"

3 березня учні закладу освіти взяли участь у Всеукраїнській українознавчій грі "Соняшник". Було пізнавально та цікаво. Адміністрація закладу дякує за організацію  (Конзельська О. М.) та учням за участь. 

 

 

"Я в серці маю те, що не вмирає"

До 150-річчя від дня народження Лесі Українки з учнями 8, 10 класів було проведено літературні посиденьки " Я в серці маю те, що не вмирає...". Учасники прослухали розповіді, переглянули відео про життєвий шлях геніальної поетеси, прочитали вірші. Другим етапом заходу була інтерактивна гра "Правда чи дія?', де учні продемонстрували свої знання життя і творчості Лесі Українки.

   

"Я знаю українську мову"

У Вербовецькій загальноосвітній школі було проведено мовознавчий турнір «Я знаю українську мову». Цей захід ми присвятили рідній українській мові. Саме тій мові, якою ми розмовляємо, пишемо, читаємо. Адже, однією із найчисленніших мов слов'янського походження є саме українська мова, мова України, українського народу, наша рідна мова!

У турнірі взяли участь дві команди: команда учнів-старшокласників «Дивослово» та команда вчителів «Словограй». Гра складалася з конкурсів на знання мови: граматики, пунктуації, лексикології, фразеології, орфоепії Запеклою була боротьба, адже кожен показував, як він володіє рідною мовою, та поряд з тим у залі панувала атмосфера тепла, доброти, щирості, співпраці. Перемогу здобули учителі (вони дуже старалися і переживали), але наші учні теж не відставали, також показали високий рівень своїх знань та культури мовлення.

Наше свято – це поетична передмова до досконалого вивчення рідної мови. Вивчати її, удосконалювати свої знання, збагачувати словниковий запас під час читання і спілкування, досконало володіти нею – обов'язок кожного справжнього українця.

 

 

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ

День Героїв Небесної Сотні у Вербовецькій загальноосвітній школі розпочався акцією "Свічка пам`яті". Учні початкових класів взяли участь в історико-патріотичному калейдоскопі "Ангели пам`яті", учні 7 класу провели онлайн-флешмоб "Хто вмирає в боротьбі, в серцях живе навіки", старшокласники провели реквієм "Згадаємо поіменно кожного Героя Небесної Сотні".

  

Гра "Україна романтична"

з учнями 10 класу. Говорили про кохання відомих людей, про закохані пари у творах української літератури, про романтичні місця в Україні.

    

Квест з англійської мови

до Дня святого Валентина було проведено у нашій школі. Змагання відбулися між учнями 5-6 класів. Цікаво, пізнавально, креативно!

    

ВІТАЄМО!!!

Наші баскетболісти  — вийшли у фінал

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0